De CREW

CREW, PR, Inge Gillissen, media

Inge Gillissen

is communicatieadviseur en oprichter van CREW Communicatie. Voordat zij in 2005 CREW oprichtte werkte ze onder meer voor KLM, Endemol, MPC Capital en IvRM Communicatie. Zij ontwikkelt voor partners uit uiteenlopende branches een pers- en communicatiebeleid. Ook de uitvoering van het beleid ligt in haar handen, waarbij de focus altijd is gericht op het uiteindelijke resultaat.

Jocelijn van Overbeek

is verantwoordelijk voor het aansturen van de projectteams. Zij bewaakt deadlines en zorgt er voor dat alle puntjes op de i staan. Met haar achtergrond als Personal Assistent is zij in staat om een goede samenwerking succesvol te ondersteuren.

Sharon Sutherland-Stevens

is expert in het ontwikkelen van concepten en design. Dat kan gaan om de ontwikkeling van een magazine, nieuwsbrieven, verpakkingen of een complete corporatie identity. “Samen brainstormen, moodboards maken, de juiste tone-of-voice zoeken en – vanzelfsprekend – alles plannen binnen de afgesproken tijd en het juiste budget: elke opdracht pak ik met evenveel enthousiasme aan en is voor mij een nieuw avontuur. Via het netwerk van C&D kan op projectbasis een team gevormd worden, flexibel, korte lijnen en passend bij de opdracht.”