Actrice Caroline De Bruijn ontvangt CosmoQueen Award 2016

By on 2 juni 2016. Posted in . Tagged as , , , , , .

 

Muiden, 31 mei 2016 – Fairtrade organisatie CosmoQueen reikte gistermiddag tijdens de 10e CosmoQueen Regatta, de jaarlijkse CosmoQueen Award uit aan actrice Caroline De Bruijn. In bijzijn van haar echtgenoot Erik de Vogel en zo’n vijfenzeventig deelnemers ontving ze de Award voor haar inzet voor KidsRights, een Nederlandse kinderrechtenorganisatie die de rechten promoot en ondersteunt van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Daarbij ziet KidsRights de kinderen zelf als changemaker.

De Award, die ieder jaar door een andere beeldend kunstenaar wordt ontworpen, kreeg Caroline De Bruijn uit handen van de kunstenaar zelf. Theo Mackaay ontwierp het beeld dat symbool staat voor de kracht en balans van vrouwen en geeft uitdrukking aan bekommering om het lot van kansarme vrouwen.

Voor het 6e achtereenvolgende jaar wordt tijdens de sponsorregatta de CosmoQueen Award uitgereikt. Deze Award wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandse vrouw die zich actief inzet voor een betere samenleving, ondernemerschap uitstraalt en oog heeft voor stijl, kwaliteit en schoonheid. CosmoQueen Onder meer Inge de Bruijn, Annemarie van Gaal, Katja Schuurman, Natasja Froger en Froukje de Both ontvingen de CosmoQueen Award.

Telegraaf